×
home architectenbureau woningcorporatie gemeente projectontwikkelaar actueel downloads award

Tichelaarkasten: keramiek voor vleermuizen

image
Koninklijke Tichelaar (1572) is het oudste bedrijf in Nederland en wereldwijd een begrip op het gebied van keramiek en glazuren. In samenwerking met Zoogdiervereniging hebben zijn hun kennis en kunde ingezet om een nieuw type vleermuiskast te ontwerpen. Gemaakt van duurzaam keramiek dat goed warmte vast houdt en gemakkelijk schakelbaar, zodat ook grote verblijven kunnen worden gecreëerd.

Productinformatie

Verkooppunt Faunus Nature Creations

image

Woonwensen van vogels en vleermuizen

Gierzwaluwen, huismussen en verschillende soorten vleermuizen maken dankbaar gebruik van ruimtes in gebouwen. Maar welk plekje is het meest geschikt voor wie?

image

Vivara Pro: inbouwstenen voor vogels

Vivara Pro ontwikkelt voor de professionele markt specialistische natuurbeschermingsproducten, afgestemd op de Nederlandse bouwmaten.

image

Vivara Pro: inbouwstenen voor vleermuizen

Vivara Pro ontwikkelt specialistische natuurbeschermingsproducten voor de professionele markt. Deze materialen zijn afgestemd op de Nederlandse bouwmaten.

image

Meer materialen

Er komen steeds meer nieuwe leveranciers en ontwerpen voor inbouwstenen en -kasten. Hierdoor is er een steeds ruimere keus aan type materialen met verschillend uiterlijk en uitstraling.

Alle van nature in het wild levende vogels en vleermuizen zijn strikt beschermd. Voor aanvang van bouw- en renovatiewerkzaamheden is het van belang rekening te houden met de wettelijke vereisten die voortvloeien uit de Wet natuurbescherming.

Meld je aan voor de nieuwsbrief